De groote sociteit Maastricht

De groote societeit Maastricht

Arrangementen

De Groote Sociëteit is door zijn mooie en centrale ligging een unieke locatie voor het houden van lezingen, recepties, presentaties, vergaderingen en koffietafels . De stijlvolle zalen bieden een prachtige ambiance voor feesten, (baby)borrels en optredens. U ontvangt uw gasten, klanten of medewerkers in een 19e eeuwse sfeer met alle hedendaagse voorzieningen.
MOGELIJKHEDEN Voor diners worden de tafels met linnen gedekt en met bloemen en kandelaars versierd. Bijzondere wensen ten aanzien van de inrichting of versiering kunt u bespreken met de beheerders. Voor vergaderingen kunnen de tafels naar wens worden opgesteld. De zalen kunnen van projectieschermen en microfoons worden voorzien. Er is nog een zaal op de eerste verdieping voor het geval dat besprekingen gescheiden moeten plaatsvinden. Deze zaal kan ook gebruikt worden als kleedkamer voor artiesten of als opbergruimte.
CATERING De beheerders zorgen in overleg met de klant voor een traiteur voor de koffietafels, lunches, diners e.d. Er is een bar in een van de zalen maar drankjes kunnen ook aan tafel ingeschonken of rondgedeeld worden. Wat en hoeveel er geschonken wordt bepaalt u samen met ons.

We bespreken graag een arrangement geheel naar uw wensen. We denken daarbij niet alleen aan catering maar ook aan live muziek, themafeesten, disc jockeys, verlichting etc.

“Stijlvolle 19e eeuwse zalen. Onlangs gerestaureerd. ”

ixad.nl